Beste douchekoppen in 2022

Voor een echt moment van ontspanning en plezier!

Kalkwerend, zuinig maar met hoge druk, met meerdere stralen of met LED, hier is een selectie van de beste douchekoppen op de markt!

douchekop

Wat is de beste douchekop in 2022?

  1. Hansgrohe - gewoon mijn favoriet
  2. Gladya - anti-kalk, filtrerend en zuinig
  3. MagicHome - Hoge druk met ballen
  4. Hydrao - Ecologisch en verbonden
  5. InnisLink - Met 7 gekleurde LED's

Hansgrohe

hansgrohe douchekop

Waarom genoegen nemen met één type jet als je er 3 kunt hebben? Naast een grote douchekop met een diameter van 12 cm die een royale en omhullende straal biedt, heeft Hansgrohe zijn handdouche voorzien van een knop waarmee eenvoudig tussen de verschillende straalsoorten gewisseld kan worden. De eerste, Rain Air, is zacht genoeg om een regenachtige sensatie te geven zonder water te spatten. De tweede, Rain, is verkwikkend en krachtiger, en dus ideaal om het haar doeltreffend uit te spoelen. De derde, Whirl, is geconcentreerd om nauwkeurig een pijnlijke spier te masseren. Het moderne ontwerp, een vierkant dat op de hoeken licht is afgerond, gaat vergezeld van een met chroom afgewerkte handgreep met een optimale grip. Tenslotte zijn bij de vervaardiging hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt, en door eenvoudig met uw vingers over de siliconen sproeiers te gaan verwijdert u de kalkaanslag.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Ik had niet gedacht dat ik een douchekop ooit zo mooi zou vinden, maar deze Hansgrohe heeft me helemaal verleid! Ik was op zoek naar een model dat verschillende soorten jets kon aanbieden, waaronder een zachte en een krachtige, met een groot oppervlak omdat dat altijd aangenamer is op de huid, en dit model overtrof mijn verwachtingen. Door de aanwezigheid van een knop is hij heel gemakkelijk te gebruiken en zelfs met shampoo in mijn ogen is het geen probleem om van de ene naar de andere te overschakelen! In deze versie met alleen de handdouche (want u kunt ook kiezen voor de complete installatie, met slang en houder), hoeft u hem alleen maar vast te schroeven en in een paar seconden is hij klaar. Het heeft ook een mooie bouwkwaliteit en de afwerking is prachtig. Ik ben blij met mijn aankoop, en ik denk dat jij dat ook moet zijn!

Gladya

Gladya douchekop

Om te douchen onder gezuiverd water! De Gladya is uitgerust met een filtratiesysteem dat zowel nauwkeurig als efficiënt is: dankzij infrarode mineraalkorrels, toermalijnkorrels, calciumsulfaat, negatieve ionen en een filter van polypropyleen katoen is het niet alleen anti-kalk, maar vermindert het ook aanzienlijk de aanwezigheid van bacteriën en zware metalen in het water. Zonder al deze giftige stoffen wordt de huid beschermd, de kwaliteit van het haar verbeterd, en onder zuiver water is het moment van ontspanning en welzijn verzekerd! Uitgerust met microperforaties en een stopknop om de watertoevoer te stoppen zonder de kraan aan te raken, is het ook een zuinige douchekop: er kan tot 40% worden bespaard zonder af te zien van een krachtige, hogedrukstraal.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Als u in een stad woont waar het water vrij hard is, uw huid na het douchen tintelt en uw haar een beetje dof of droog is geworden, moet deze douchekop u interesseren. Gladya heeft inderdaad alle elementen samengebracht die het gemakkelijk maken de zuiverheid van het water te verbeteren, met bijna onmiddellijk resultaat. Wat ik ook leuk vond aan dit model, is dat het niet alleen dat doet, maar er ook voor zorgt dat het zuinig is. Met zijn 312 micro sproeiers wordt het waterdebiet beperkt om geld te besparen, maar wordt de druk verhoogd voor een aangenaam gevoel. De kit bevat ook de slang, de dichting en 2 filters om na 2/3 maanden gebruik een reserve te hebben. Voor deze prijs, is dit een zeer interessante douche!

MagicHome

MagicHome douchekop

Met deze douchekop van MagicHome wordt alles in het werk gesteld om gezonder en aangenamer te douchen! In totaal zijn er 3 filters langs de weg van het water om het te ontharden en minder kalkhoudend te maken, maar ook om zoveel mogelijk giftige stoffen te verwijderen, zoals zware metalen en chloor. Hij is uitgerust met turbocompressietechnologie en heeft slechts microperforaties, waardoor hij zuinig is in het waterverbruik en toch een hoge drukstraal biedt. Deze hoge druk kan in 3 standen worden ingesteld: dankzij de schakelaar is het heel eenvoudig om over te schakelen van een klassieke straal naar een zachtere regenachtige straal, of juist naar een geconcentreerde straal om pijnlijke spieren te masseren. Het is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met vervangingskorrels, zodat het filtratiesysteem langer probleemloos blijft werken.

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Deze MagicHome brengt de 2 meest nuttige innovaties samen om het plezier van het douchen te herontdekken! Wat de meeste indruk op me maakte, was de uitstekende hogedruktechnologie: zelfs als je de kraan niet ver opendraait, is de straal die eruit komt behoorlijk krachtig. Als uw huidige douchekop een vrij zwakke straal heeft, zou u een duidelijk verschil moeten merken! En met de parels in de buis is het ook een perfect filterend, anti-kalk model, zodat u geen jeukende huid hebt enkele minuten na het afvegen. De douchekop is ook niet duur, hij kan gemakkelijk worden vastgeschroefd om de oude te vervangen en men hoeft absoluut niets van het werk te weten. Dus het is ook een zeer goede keuze!

Hydrao

Hydrao douchekop

Hoe kan een douchekop milieuvriendelijker zijn? Dit is de vraag die Hydrao zich stelde, en het antwoord werd gevonden: door mensen aan te moedigen hun douchetijd te verkorten! Er is een unieke en speelse technologie toegepast, met een douchekop die van kleur verandert naar gelang van het aantal verbruikte liters water. Bij 30 liter of meer gaan de lampjes op rood; het is de bedoeling om in dit stadium geen water te verspillen! Dankzij de door het merk ontwikkelde applicatie is het ook mogelijk om de evolutie van het verbruik, en dus van de besparingen, te volgen. Om het plezier van het douchen te behouden en u niet opgejaagd te voelen, kiest deze douchekop voor een gereduceerd debiet, 45% lager dan een standaard model. Dit betekent dat u kunt wassen zonder dat u snel een hoog verbruik hoeft te hebben!

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Als u kinderen hebt die uren onder de douche staan of als u zelf uw waterverbruik wilt verminderen, is deze Hydrao de beste oplossing! Ik vond het kleurensysteem een geweldig idee: je realiseert je niet altijd hoeveel water je gebruikt tijdens het douchen, en met deze gekleurde markers zie je dat meteen. De toepassing is ook goed doordacht in die zin dat u de drempels van deze kleuren kunt aanpassen, zodat u zich niet vanaf de eerste douche onhaalbare doelen stelt! Iets minder rechtlijnig zou deze knop mooier zijn geweest, maar aangezien het vooral een ecologische en economische oplossing is, kunnen we het ontwerp voor een keer op de achtergrond laten!

InnisLink

InnisLink douchekop

Voor een kleurrijke douche! Deze douchekop wil zich onderscheiden van de concurrentie door een nogal originele optie aan te bieden: dankzij LED's neemt de waterstraal 7 verschillende kleuren aan. Deze kleuren wisselen elkaar willekeurig af in de douche, wat een zeer aangename spa-sfeer creëert! De InnisLink heeft echter niet alleen deze functie, maar bevat ook filterkogels in de buis om het water te zuiveren van zware metalen, chloor, bacteriën en onzuiverheden. Tegelijkertijd is hij uitgerust met hogedruktechnologie die water bespaart. Door voor microperforaties te kiezen, wint de straal aan druk terwijl er minder water vrijkomt. Deze douchekop kan de druk verdubbelen in vergelijking met een conventioneel model en bespaart tot 30%!

Bekijk de dagprijs

Mijn mening: Met zijn LED's en zijn willekeurige kleurverandering zou je kunnen denken dat dit gewoon een gimmick-douchekop is, maar dat is hij niet. Ook al is deze InnisLink niet de sterkste of de meest efficiënte die ik heb getest, hij houdt stand omdat hij uiterst eenvoudig te installeren is (je hoeft hem alleen maar vast te schroeven om de oude te vervangen) en hij integreert 2 van de meest interessante functies. De waterzuivering helpt het haar te beschermen en tegelijkertijd de huid te verzorgen, en het ingebouwde hogedruksysteem zorgt voor meer doorstroming als die helaas beperkt is waar u woont. En het beste van alles is dat het niet duur is, zodat het een sterk argument heeft om te overtuigen als uw budget beperkt is.