Aquarex waterontharder

Ben je aan het overwegen om een waterontharder van het merk Aquarex aan te schaffen? Lees dan snel verder waarom dit absoluut een verstandige keuze is. Leidingwater is veelal in twee soorten op te delen: hard water en zacht water. Er is sprake van hard water wanneer dit leidingwater sporen van calcium en magnesium bevat. Deze stoffen zijn niet schadelijk voor mensen, maar kalk kan wel allerlei apparaten binnen de woning aantasten. Denk hierbij aan huishoudelijke apparaten zoals de vaatwasser, wasmachine, koffiezetapparaat, strijkijzer of waterkoker. Ook de centrale verwarming maakt gebruik van water.

Hard water heeft dus een negatief effect op deze apparaten, maar gelukkig is er een oplossing: door de plaatsing van een waterontharder worden de calcium- en magnesiumdeeltjes uit het water gefilterd, waardoor je zacht water overhoudt. Dit water bevat geen kalkdelen en is dus niet schadelijk voor de huishoudelijke apparaten. Hieronder kun je meer lezen over de waterontharders van Aquarex, waarom je voor dit merk kunt kiezen, welke soorten waterontharders aan te schaffen vallen bij dit merk en welke andere diensten Aquarex verleent.

Waarom gebruik maken van Aquarex waterontharders?

Eerder werd al aangegeven dat Aquarex waterontharders het leidingwater voor je filteren, om op deze manier te voorkomen dat kalkdeeltjes jouw huishoudelijke apparaten op een negatieve manier kunnen aantasten. Dit zal de kans op schade, en daarmee gepaarde kosten, verminderen. Maar er zitten nog meer voordelen verbonden aan het hanteren van een Aquarex waterverzachter. Ten eerste warmt zacht water beter op, waardoor apparaten minder energie kwijt zijn aan de opwarming van het water. Dit zal leiden tot een lagere energierekening. Ook zul je minder onderhoud hoeven te plegen, wat tevens de kosten zal drukken. Je bent dus minder geld kwijt aan bijvoorbeeld vaatwastabletten.

Welke typen waterontharder vind je in het assortiment van Aquarex?

Bij het merk Aquarex kun je meerdere soorten waterontharders aanschaffen. Aquarex beschikt over een groot assortiment bestaande uit alle waterverzachters die op de Amerikaanse en Europese markten te vinden zijn. Voor iedereen is hier een waterverzachter te vinden die voldoet aan alle wensen en behoeften. Of je nu een compacte waterontharder zoekt met gelimiteerde functies of een uitgebreidere tweecilinder waterontharder met vele functies en besparende maatregelen, je vindt wat je nodig hebt bij Aquarex. Tevens vind je op de website van Aquarex alles wat je nodig hebt op het gebied van ontharders. Hier kun je meer info lezen over onder andere de apparaten en hoe je deze dient te installeren.

Andere diensten van Aquarex

Naast het aanschaffen van een waterontharder kun je bij Aquarex terecht voor meer diensten op het gebied van waterbehandelingen. Zowel bedrijven als reguliere consumenten kunnen bij dit bedrijf terecht, voor iedereen is er een gepaste oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld een waterbehandeling laten uitvoeren, waarbij na een wateranalyse een perfect passende oplossing wordt geplaatst. Ook zijn allerlei toepassingen met regenwater mogelijk, van het afvoeren van dit water tot het aansluiten van regenwater om te gebruiken als bijvoorbeeld douchewater. Dit kan je een hoop besparen. Kortom, veel is er mogelijk wanneer je kiest voor Aquarex.