AquaClaro waterontharder

AquaClaro

Kalk en magnesiumdeeltjes in het water kunnen voor flink wat problemen zorgen voor jouw leidingen en het apparatuur dat gebruik maakt van water in de keuken. Niet alleen moet je voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat deze deeltjes voor problemen zorgen (onderhoud), maar je zult tevens de boel moeten laten repareren wanneer deze deeltjes voor beschadigingen zorgen. Dit gaat met kosten gepaard. Logischerwijs wil je dit graag voorkomen.

Gelukkig is er een manier om deze problemen te voorkomen: een waterontharder. In het assortiment van AquaClaro vind je meerdere waterontharders (ook wel bekend als waterverzachters) die je bij kunnen staan bij het zacht maken van water. Lees hieronder meer over de voordelen van een waterontharder van AquaClaro en welke typen waterontharders in het assortiment van dit merk terug te vinden zijn.

Voordelen van een Aqua Claro waterontharder

Waterontharders zorgen er voor dat water zacht wordt, dat wil zeggen: de kalk en magnesiumionen worden uit het water gefilterd. Kalk zorgt immers voor aanslag, waardoor je keukenoppervlaktes en apparatuur moet onderhouden om te voorkomen dat deze kalkaanslag voor problemen gaat zorgen. Een waterontharder zorgt er voor dat je minder hoeft te spenderen aan deze onderhoudskosten. Tevens wordt de kans op schade significant verminderd, zodat ook dit kostenpostje verdwijnt. Het apparatuur gaat langer mee, je hoeft zelf minder kosten te spenderen aan reinigingsmiddelen of keukenzout om keukenapparatuur te onderhouden en apparaten zoals de vaatwasser hoeven minder energie te spenderen om de juiste watertemperatuur te bereiken.

Welke typen AquaClaro waterontharder kun je aanschaffen?

In het assortiment van AquaClaro zijn meerdere soorten waterontharders te vinden. Wanneer je kiest voor een waterverzachter van AquaClaro, heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • SOFT Compact: zoals de naam al aangeeft, zijn deze waterontharders van een kleiner formaat. De omvang van de compacte ontharder is ongeveer 50 x 50 x 50 cm, waarbij zowel de onthardingsmodule als het zoutreservoir in het compacte apparaat te vinden zijn. De Compact waterontharder van AquaClaro wordt getypeerd door eenvoud: hij werkt volledig volumetrisch en zonder elektriciteit, is eenvoudig te gebruiken en tevens is deze ontharder geïnstalleerd binnen no time.
  • SOFT Lux: deze ontharder is groter, beschikt over meer technologische snufjes in vergelijking met de Compact uitgave en is dan ook duurder. Maar hier krijg je wel wat voor terug: de SOFT Lux is zuiniger dankzij de geïntegreerde Look Ahead technologie, waarbij het apparaat anticipeert wanneer het dient te ontharden. Alles is eenvoudig te installeren, zowel de ontharder zelf als de functies middels het LCD scherm, en daarnaast gaat de SOFT Lux ook nog eens extra lang mee.
  • SOFT Ultra: de ultieme uitgave van de AquaClaro waterontharder. Ook deze waterontharder maakt gebruik van de Look Ahead technologie om te besparen op het zout. De installatie is geen probleem, zowel van het apparaat als de functies middels het LCD display. De aansturing van het apparaat is intelligent, wat tevens de levensduur van de waterverzachter significant verlengt.

Ben je op zoek naar een geschikte waterontharder? In het assortiment van AquaClaro vind je meerdere geschikte waterontharders, wat je wensen en behoeften ook mogen zijn.