7 van de beste Espressomachine en koffiemachine ontkalkers

Het is gemakkelijk om vast te zitten in je ochtendroutine voordat je je realiseert dat het hele brouwsysteem watervlekken en vrije-uit-koffiepuin heeft opgebouwd. Deze kunnen een slechte smaak geven aan het kopje koffie dat je zo graag perfect wilt maken.

beste espresso- koffiemachine ontkalkers

Koffieoliën die op uw koffiezetapparatuur zitten en verouderen kunnen uw verse koffie vermengen met staaltjes en bacteriën.

Niemand wil hier iets aan doen.

Als u wordt geplaagd door deze problemen bij het zetten van koffie en u zoekt een eenvoudige oplossing, kijk dan hieronder waar we onze eigen beoordelingen van de beste koffiemachine reinigers en ontkalkers op de markt van vandaag hebben laten zien.

Laten we beginnen...

De beste koffiezetapparaat ontkalker

Durgol Zwitserse Espresso Ontkalker

Durgol Zwitserse Espresso Ontkalker

Laten we eerlijk zijn, als een Zwitserse reddingshond mij zou komen redden van een lawine met een flesje hiervan, zou ik niet al te overstuur zijn.

Deze ontkalkingsformule is speciaal ontwikkeld om high-end merken van espressomachines te beschermen en te behandelen. Nogmaals, dit soort machines gaan om met fijne deeltjes en kunnen gemakkelijk rotzooi veroorzaken, zelfs onder de meest kritische van barista. Deze oplossing verlengt de levensduur van de machine en helpt bij het leveren van een espressoproduct waar u trots op kunt zijn.

De Durgol Swiss Decalcifier werkt met vol- of halfautomatische machines, manuele machines, koffiepad- of capsulemachines, filtermachines en zelfs elektrische boilers. Wat u er ook mee kunt gooien. Dit is een krachtige reiniger die ter plekke werkt. Dat is waarschijnlijk tien keer zo snel als andere ontkalkingsprocessen. Dit is ook een milieuveilige oplossing in 100% recycleerbare flessen.

DeLonghi EcoDecalk machine ontkalker

DeLonghi EcoDecalk machine ontkalker

DeLonghi is trots op de niet-bestaande ecologische impact van hun producten. Deze reiniger is niet anders. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder agressieve chemicaliën. Deze ontkalkingsoplossing wordt vooral gebruikt voor de behandeling van Nespresso-machines, die vrij complex kunnen zijn.

De De'Longhi EcoDecalk machine ontkalker is een vloeibare behandeling die regelmatig gebruikt dient te worden om de opbouw van mineralen en andere stoffen die water in de loop van de tijd kan afgeven, aanzienlijk te verminderen. Het reinigen van uw complexe brouwer verhoogt het energierendement en verbetert de smaak en het aroma, waardoor die geweldige koffieoliën optimaal kunnen presteren. Deze brouwer, die uitsluitend uit melkzuur bestaat, is geschikt voor alle koffiemachines.

Braun BRSC003

Braun BRSC003

Koffieliefhebbers willen dat perfecte kopje, elke keer weer. Ga de strijd aan met de opbouw van mineralen met Braun's BRSC003 ontkalkingsoplossing. Je hebt eerst een goede verdediging nodig, dus probeer de Braun koffiereiniger om de kalkresten van de vele brouwprocessen af te weren.

De naam Braun klinkt misschien bekend in de oren als u in het bezit bent van een van hun vele scheerapparaten of haarsnijders, maar hun expertise voor het reinigen van die moeilijke machines heeft zich leent voor het ontwikkelen van een overvloed aan reinigingsoplossingen. Gebruik deze oplossing voor verschillende brouwers en zelfs voor uw Aeropress of Franse pers, waar watervlekken en mineralen zich kunnen ophopen.

Urnex Clear Coffee Liquid Koffiepot reiniger

Urnex Clear Coffee Liquid Koffiepot reiniger

Urnex heeft een lange geschiedenis in het produceren van een gevarieerde lijn van koffiespecifieke reinigingsmiddelen. Van al hun reinigingsmiddelen is de bekendste de Cafizalijn geworden. Deze tabletten worden beschouwd als de industriestandaard als het gaat om het reinigen van espressomachines die dagelijks veel gebruikt worden. Unrnex creëert nu koffiereinigers uit de wens om het milieubewustzijn en de duurzaamheid te vergroten.

Het gebruik van de Urnex-reiniger is net zo eenvoudig als het aftappen en spoelen van de urn of het reservoir van de brewer. Giet de inhoud van het pakje in, voeg een kwart tot half vol met zeer heet water toe. Gewoon de zijkanten van het reservoir schrobben, aftappen en herhalen tot merkbare koffievlekken zijn verwijderd. Het is het vermelden waard dat de Urnex Clearly Coffee reinigingsmiddelen vrij zijn van petroleum en geen vreemde chemicaliën in uw drank zullen verspreiden wanneer de reiniging op de juiste manier wordt uitgevoerd. Meer dan 80 jaar ervaring zal u niet op een dwaalspoor brengen.

TriNova Ontkalkingsoplossing

TriNova Ontkalkingsoplossing

Iedereen die de problemen van het reinigen van een complexe machine als de Keurig heeft meegemaakt, zal het werk dat TriNova heeft gestoken in het creëren van deze Keurig-machine reinigingsoplossing ten volle waarderen. Het is toepasbaar bij het reinigen van andere koffiezetapparaten, maar misschien is de getuigenis van Keurig-gebruikers die hun machines van opbouw bevrijden, genoeg om u te overtuigen. De ontkalkingsoplossing is ook smaakloos en in tegenstelling tot azijn zal deze citroenzuurformule geen invloed hebben op uw ochtendjava, waardoor er geen geur of hinder achterblijft.

Het merk TriNova is verantwoordelijk voor het creëren van een verscheidenheid aan andere materiaalreinigers zoals leer voor het interieur van uw auto. Ze lijken gepassioneerd te zijn over het reinigen van belangrijke machines die mensen dagelijks gebruiken. Test de TriNova ontkalkingsoplossing en kijk of de effecten van hun techniek uw koffiecreatie een schone uitstraling geven.

Java Clean Universal Koffie reneiniger

Java Clean Universal Koffie reneiniger

Java Clean is uniek omdat het een kleurenfeedback geeft bij het schoonmaken. De natuurlijke gele kleurstof wordt aan de formule toegevoegd zodat je visueel weet wanneer het ontkalkingsproces van de brouwer volledig is afgerond. Dit betekent dat geen enkel restje van de oplossing je oog voorbij gaat. Veranderen van geel naar helder betekent dat je klaar bent met ontkalken!

Er is echt geen ander koffiereinigingsproduct dat dit soort bescherming biedt tegen het innemen van de reinigingsvloeistof. De meeste andere die u zult vinden zijn duidelijke kleurformules die geen echte visuele indicatie geven voor wanneer een spoelende ontkalking volledig is voltooid. Java Clean Universal Coffee Clean is echt uniek en heeft een geweldige manier om uw koffie te beschermen tegen misbruik.

K3 Pure Perk Koffie Machine reiniger

K3 Pure Perk Koffie Machine reiniger

Het K3 merk heeft de Pure Perk ontkalkingsoplossing voor koffiemachines en waterkokers gecreëerd en is erop gericht om de levensduur van uw huisbrouwers te verlengen. Het is een geurloze oplossing die hard werkt om uw koffiezetapparatuur te behouden en de tijd tussen de reinigingsbeurten te verlengen. Dit is vooral nuttig als u de reiniging van uw brouwer vergeet (zoals de meeste van ons dat doen).

K3 Brands Pure Perk reinigingsoplossing maakt gebruik van een organische basis om optimale reinigingsomstandigheden te creëren die het milieu niet verstoren in het proces. We weten dat brouwapparatuur technologisch gezien in opkomst is, dus het is belangrijk om te behandelen met oplossingen die betrouwbaar zijn en geen vreemde smaken geven.

Laat uw dure brouwer niet in de steek met een lukrake oplossing van azijn, die op zich al moeilijk op te ruimen is.