Big Berkey Water filter Review en kopen

big birkey kopen en review

Het zoeken naar het beste waterfiltersysteem kan je het gevoel geven dat je goudlokje bent - de meeste modellen zijn te groot, sommige zijn te klein, en vele hebben niet de juiste mix van functies. Laat ons u voorstellen aan een die precies goed is - het Big Berkey Countertop Water Filter System.

Het is de perfecte maat voor thuisgebruik, maar klein genoeg om u overal te volgen, en voor uw gemoedsrust kan het water uit elke bron veilig zijn om te drinken zonder elektriciteit.

Hier ziet u waarom de Big Berkey ons blauwe lint wint voor de beste waterfilterkan voor op het aanrecht.

Big Berkey Waterfilter

Big Berkey Waterfilter

Bekijk de dagprijs

Het veelzijdige Big Berkey systeem met een capaciteit van 8,5 liter is het ideale systeem voor 2-persoons huishoudens, kleine gezinnen, thuis of op reis, kamperend of op pad met de caravan. Voor iedere activiteit buitenshuis of in onverwachte noodsituaties

De krachtige Black Berkey waterzuivering elementen verwijderen ook virussen, pathogene cysten, parasieten, schadelijk chemicaliën zoals herbiciden en pesticiden, VOC’s, wasmiddelen, organische oplosmiddelen, troebelheid, trihalomethanes, slib, sediment, zware metalen, vieze smaakjes en luchtjes, maar ze laten de heilzame en gezonde mineralen die het lichaam nodig heeft ongemoeid.

Black Berkey waterfilters zijn de meest krachtige zwaartekracht waterfilters op de markt. De Black Berkey waterzuivering elementen zijn getest met meer dan 10.000 maal de concentratie van pathogene bacteriën dan vereist is voor het standaard testprotocol. Bij een dergelijk extreem hoge concentratie van pathogene bacteriën zou men verwachten dat het gefilterde water nog steeds meer dan 100.000 pathogene bacteriën per liter zou bevatten (99,99% vermindering is het vereiste voor verwijdering van pathogenen). Ongelofelijk maar waar: de zuiveringselementen verwijderen 100%! Geen enkele pathogene bacterie kon worden gekweekt uit de afvoervloeistof, evenmin waren die te zien door een elektronenmicroscoop. Hiermee werd een nieuwe norm in waterzuivering gesteld.

Dure wegwerp filters zijn niet nodig. Black Berkey waterfilters zijn reinigbaar. Wanneer de doorvoer vermindert kunnen de Black Berkey waterzuivering elementen gemakkelijk worden schoongemaakt onder stromend water met een lapje ScotchBrite, je zet ze terug en het systeem is weer klaar om water te zuiveren. Elk element is goed voor ongeveer 11.350 liter water (22.770 per set van 2) en dus voor jaren van efficiënte waterzuivering. Bijvoorbeeld: bij een verbruik van 38 liter per week is dat gelijk aan 600 weken. Dat is meer dan 11,5 jaren van schoon water! De Black Berkey waterfilters zijn uniek vanwege hun zelf-steriliserende eigenschap.

De Big Berkey is geschikt voor 1 - 4 mensen en heeft een Opslag Capaciteit van 8,5 liter. Opgesteld met 2 Black Berkey watefilters kan de Big Berkey 13,3 liter water per uur zuiveren. De doorloopsnelheid van het water is berekend voor een vol bovenste vat. De doorloopsnelheid vermindert wanneer het waterniveau in het bovenste vat lager wordt. Het is ondoenlijk om het bovenste vat altijd vol te houden, dus de doorloopsnelheden zijn in de praktijk altijd lager dan hier vermeld.

Voordelen

  • Eliminates common bacteria, parasites and cysts
  • Dual-filter, 6000-gallon capacity is suitable for small families
  • Attractive, 304 stainless steel housing
  • Lightweight and portable
  • Space-saving footprint

Bekijk de dagprijs

FAQ's

V: Hoe snel filtert de Big Berkey het water?

A: Het kan tot zeven liter per uur zuiveren.

V: Bevatten de fluoride filters aluminium?

A: De filters gebruiken veilig aluminiumoxide, niet het zuivere aluminium dat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid.

V: Verwijdert de Big Berkey chloor?

A: Absoluut! Het verwijdert 99,6 procent van het chloor en 99,9 procent van het vrije chloor.

Onze conclussie

De Big Berkey is de beste keuze in veel recensies over waterfilters, omdat hij goed uitgebalanceerd is. Het is robuust, maar aantrekkelijk, draagbaar maar met een hoge capaciteit, en het heeft filtermogelijkheden die ideaal zijn voor zowel thuis als op de weg. Van boven naar beneden is de kwaliteit in elke functie ontworpen, en het systeem is uitbreidbaar - voeg of trek zuiveringselementen toe tot vier en gebruik of niet de fluoridefilters - het systeem werkt in beide richtingen. De Big Berkey is onze keuze voor de beste waterfilter voor op het aanrecht, omdat het uitzonderlijk veelzijdig is - het vervangt de filters van een kast voor verschillende omstandigheden - en het biedt ongeëvenaarde bescherming voor het hele gezin in noodgevallen.

Bekijk de dagprijs

Big Berkey waterfilter Kopersgids

Geen enkel waterfiltratiesysteem pakt elke bedreiging aan, maar voor dagelijks gebruik is het van vitaal belang om een filter te hebben dat de verontreinigingen waar u zich het meeste zorgen over maakt, vermindert. Laten we eens kijken naar de functies die sommige systemen beter kunnen maken dan andere voor uw behoeften.

Prestatie-eigenschappen

Verontreinigende filtering

Water uit verschillende bronnen loopt het risico op verschillende soorten verontreiniging. Van de fluoride, chloor en medicijnresten die gebruikelijk zijn in stadswater tot de zware metalen die in putten voorkomen en de bacteriën, parasieten en chemicaliën die rivieren, meren en stromen verontreinigen - weinig filters beperken zoveel gevaren in zoveel situaties als de Big Berkey.

Bij een natuurramp, wanneer waterzuiveringsinstallaties door schade of een stroomstoring uitvallen, vormen ziekteverwekkers het grootste risico voor de menselijke gezondheid. Wanneer het gebottelde water in de winkel opraakt, heeft de Big Berkey uw gezin gedekt.

Micron Rating

De grootte van de poriën in waterfilters wordt gemeten in micron - miljoenste van een meter. Sommige bedrijven gebruiken de micronwaarde van hun filter om consumenten te wowen - maar laat je niet misleiden. Er zijn twee soorten micronwaarden - nominaal en absoluut. Nominale poriegrootte is een gemiddelde - sommige kunnen groter of kleiner zijn. Absolute poriegrootte is de maximale poriegrootte die een filterelement kan hebben. Het is als het vergelijken van appels met sinaasappels. Om verwarring te voorkomen, publiceert Big Berkey zijn micronwaarde niet. In plaats daarvan laat het onafhankelijke testresultaten het woord voeren.

Capaciteit

De capaciteit geeft aan hoeveel water een filterelement kan zuiveren voordat het moet worden vervangen. Filters met een hogere capaciteit hebben minder onderhoud nodig, ze zijn handiger en over de lange afstand kosten ze minder om te werken. De Big Berkey wordt geleverd met twee filterelementen - elk met een capaciteit van 3000 gallon - dus dat is in totaal 6.000 gallon. Het kan jaren duren voordat een klein gezin ze moet vervangen.

Stroomsnelheid

De stroomsnelheid vertelt u hoe snel een filter water maakt. Betere filters hebben de neiging om een lager debiet te hebben omdat ze meer verontreinigingen verwijderen. De Big Berkey filters zijn slechts twee liter per uur, maar omdat het gezuiverde water in een apart reservoir wordt gehouden, is er altijd wat beschikbaar terwijl het meer maakt.

Grootte

Werkbladsystemen nemen minder ruimte in beslag dan filters voor het hele huis of onder de spoelbak, maar als elke centimeter telt, past de Berkey met een diameter van 8,5 inch bijna overal. Als u van plan bent om hem onder een kast te plaatsen, meet dan ook de verticale ruimte. U zult de bovenkant moeten verwijderen om water toe te voegen, dus geef het een plek waar dat makkelijker is.

Bekijk de dagprijs

Montage en onderhoud

Het monteren en onderhouden van de Big Berkey vereist geen speciale vaardigheden. Gemakkelijk te volgen instructies zijn inbegrepen, en ondersteuningsvideo's zijn online beschikbaar.

Hulp en ondersteuning

De Big Berkey heeft een garantie van één jaar op de bus en een pro-rata-garantie van twee jaar op de filters bij aankoop van een geautoriseerde vertegenwoordiger. Klantenservice en technische ondersteuning zijn telefonisch of online beschikbaar.

De recensies van de waterfilters maken het winkelen voor een filtratiesysteem beter beheersbaar, maar voordat u koopt, is het de tijd waard om na te denken over de impact die water in uw leven heeft en wat het niet hebben van een veilige voorraad zou kunnen betekenen. Als u een filter wilt die het water gewoon beter laat smaken of de kosten van flessen elimineert, heeft u tientallen goede keuzes, maar om het drinkbaar te maken, is de Big Berkey uw beste optie.