EQUA slimme waterfles

Het is moeilijk te onthouden om water te drinken. Maar met de EQUA slimme waterfles glows elke keer dat je moet drinken, krijg je in een mum van tijd geweldige hydratatie gewoontes!

Bekijk de dagprijs

Hydratatie is de sleutel tot het leven, en er zijn tal van voordelen van drinkwater. Maar je hebt mij niet nodig om je te vertellen dat het de nummer één regel is voor een goede gezondheid en een heldere huid. Jij weet dit, ik weet dit, we weten dit allemaal. Maar waarom is het zo moeilijk om genoeg water te drinken? Nou, omdat we dingen hebben om ons op te concentreren dat is, weet je, interessanter dan het drinken van water. Maar wat als je niet meer aan jezelf hoeft te denken? Wat als er een waterfles is die elke keer als je water moet drinken gloeit? Nou, grote geesten denken hetzelfde, want het EQUA team bij GOAT STORY heeft precies datgene gecreëerd wat we nodig hebben. De EQUA slimme fles helpt mensen zoals wij betere hydratatiegewoontes te ontwikkelen door de hoeveelheid die we drinken in de gaten te houden.

Bekijk de dagprijs

EQUA roze waterfles gloed

EQUA Contrasten Minimalistische Esthetiek met Rijke Materialen

Geïnspireerd door moderne interieurontwerpen van coffeeshops en kantoren, creëerde ontwerper Darja Osojnik de EQUA slimme waterfles met geometrische basisvormen en ingewikkelde details in de materialen. Het is een prachtige combinatie van roestvrij staal, marmeren blad en een metalen handvat. De waterfles heeft een dikker oppervlak met slanke lijnen, en de matte afwerking wordt benadrukt met glanzende details, waardoor het goed doordachte ontwerp subtiel tot zijn recht komt. Geen flessen meer die als een pijnlijke duim uitsteken, want dit is mooi genoeg voor elke omgeving waar je hem mee naartoe neemt. Esthetiek is leven, zeg ik je. Nu gaat het niet alleen om het uiterlijk, want deze 23-ounce (680ml) fles is eco-vriendelijk en BPA-vrij, en kan tot 24 uur koel en tot 12 uur warm houden. Dankzij zijn brede mond kun je er ook ijsblokjes in dumpen op die warme zomerdagen!

Gerelateerd: beste glazen waterfles.

product en technische gegevens equa

Een slimme EQUA waterfles die uw hydratatieniveaus bijhoudt

Het beste aan deze waterfles is dat hij met een bijbehorende app uitwerkt hoeveel water je moet drinken op basis van je persoonlijke kenmerken, zoals gewicht en lengte. De hydratatiecalculator en de ingebouwde tracker in het flesje helpen EQUA te weten wanneer je een slokje moet nemen. De herinneringen zitten ook niet te veel in je gezicht, dus je stroom wordt niet volledig onderbroken. Een gloeiende ring op de bodem van het slimme flesje gloeit wanneer het tijd is om je lichaam gehydrateerd te houden. En als je niet zeker weet hoe het met je gaat, tik dan gewoon licht op de fles en de gloeiring zal het je vertellen. Een langzame gloed betekent dat je genoeg hebt gedronken, en een snelle gloed betekent dat je beter meteen een drankje kunt nemen.

Bekijk de dagprijs

equa witte waterfles

Waarom is drinkwater zo belangrijk?

Naast water is de basis van het leven en al dat technische spul, is het belangrijker om jezelf gehydrateerd te houden dan je denkt. Zoals ik al eerder zei, het is de sleutel tot een goede gezondheid en een heldere huid. Water werkt als een medium om afval uit het lichaam te helpen spoelen, zodat ze geen dingen verknoeien. Geef je immuunsysteem en je spijsverteringssysteem een handje door water te drinken, je leefgewoonten zijn al niet het beste voor hen. Behalve dat het je gezond houdt, kan het ook je productiviteit verhogen. Dat komt omdat je hersenen zijn vocht krijgen. Ja, je hersenen hebben ook water nodig. In feite is de reden waarom je hoofdpijn krijgt als je uitgedroogd bent, dat je hersenen krimpen en van de schedel wegtrekken. Daarom doet het pijn. De volgende keer dat je hoofdpijn krijgt, is dat misschien niet alleen omdat je gestrest bent.

equa roze waterfles

Details en prijzen

Ik weet dat deze slimme fles geweldig klinkt, een beetje te geweldig. Maar geen zorgen, dit in Slovenië gevestigde bedrijf heeft een geweldige staat van dienst. Het voert al twee succesvolle Kickstarter-campagnes uit, waaronder onze favoriete Coffee Roaster Kelvin. EQUA is momenteel ook beschikbaar op Kickstarter met 3 kleurenopties: Sneeuwwitje, Donkergrijs en Roze Blush. Persoonlijk raad ik Pink Blush aan vanwege de roségoudkleurige details, maar ze zien er alle drie geweldig uit. Wat betreft de package deals, als je een vriendinnetje met je mee kan slepen, dan krijg je hun BFF's 2-PACK deal. Voor 75 euro krijg je twee flessen met de trackers voor de beste hydratatie resultaten. En het is slechts 45 euro voor een op deze manier!

Bekijk de dagprijs

equa moment donger grijs