EQUA Slimme Waterfles: De Nieuwe Manier Van Hydrateren

Water drinken is essentieel voor onze gezondheid en welzijn, maar voor velen van ons kan het drinken van voldoende water een uitdaging zijn. Gelukkig is er nu een oplossing die ons kan helpen bij het bijhouden van onze dagelijkse waterinname - de EQUA slimme waterfles.

In deze uitgebreide gids bespreken we alles wat je moet weten over de EQUA slimme waterfles. We zullen kijken naar de kenmerken van de fles, de voordelen van het gebruik van de fles, en hoe het werkt. Laten we beginnen!

Bekijk de dagprijs

Hydratatie is de sleutel tot het leven, en er zijn tal van voordelen van drinkwater. Maar je hebt mij niet nodig om je te vertellen dat het de nummer één regel is voor een goede gezondheid en een heldere huid. Jij weet dit, ik weet dit, we weten dit allemaal. Maar waarom is het zo moeilijk om genoeg water te drinken? Nou, omdat we dingen hebben om ons op te concentreren dat is, weet je, interessanter dan het drinken van water. Maar wat als je niet meer aan jezelf hoeft te denken? Wat als er een waterfles is die elke keer als je water moet drinken gloeit? Nou, grote geesten denken hetzelfde, want het EQUA team bij GOAT STORY heeft precies datgene gecreëerd wat we nodig hebben. De EQUA slimme fles helpt mensen zoals wij betere hydratatiegewoontes te ontwikkelen door de hoeveelheid die we drinken in de gaten te houden.

Bekijk de dagprijs

EQUA roze waterfles gloed

EQUA Contrasten Minimalistische Esthetiek met Rijke Materialen

Geïnspireerd door moderne interieurontwerpen van coffeeshops en kantoren, creëerde ontwerper Darja Osojnik de EQUA slimme waterfles met geometrische basisvormen en ingewikkelde details in de materialen. Het is een prachtige combinatie van roestvrij staal, marmeren blad en een metalen handvat. De waterfles heeft een dikker oppervlak met slanke lijnen, en de matte afwerking wordt benadrukt met glanzende details, waardoor het goed doordachte ontwerp subtiel tot zijn recht komt. Geen flessen meer die als een pijnlijke duim uitsteken, want dit is mooi genoeg voor elke omgeving waar je hem mee naartoe neemt. Esthetiek is leven, zeg ik je. Nu gaat het niet alleen om het uiterlijk, want deze 23-ounce (680ml) fles is eco-vriendelijk en BPA-vrij, en kan tot 24 uur koel en tot 12 uur warm houden. Dankzij zijn brede mond kun je er ook ijsblokjes in dumpen op die warme zomerdagen!

Gerelateerd: beste glazen waterfles.

product en technische gegevens equa

Een slimme EQUA waterfles die uw hydratatieniveaus bijhoudt

Het beste aan deze waterfles is dat hij met een bijbehorende app uitwerkt hoeveel water je moet drinken op basis van je persoonlijke kenmerken, zoals gewicht en lengte. De hydratatiecalculator en de ingebouwde tracker in het flesje helpen EQUA te weten wanneer je een slokje moet nemen. De herinneringen zitten ook niet te veel in je gezicht, dus je stroom wordt niet volledig onderbroken. Een gloeiende ring op de bodem van het slimme flesje gloeit wanneer het tijd is om je lichaam gehydrateerd te houden. En als je niet zeker weet hoe het met je gaat, tik dan gewoon licht op de fles en de gloeiring zal het je vertellen. Een langzame gloed betekent dat je genoeg hebt gedronken, en een snelle gloed betekent dat je beter meteen een drankje kunt nemen.

Bekijk de dagprijs

equa witte waterfles

Waarom is drinkwater zo belangrijk?

Naast water is de basis van het leven en al dat technische spul, is het belangrijker om jezelf gehydrateerd te houden dan je denkt. Zoals ik al eerder zei, het is de sleutel tot een goede gezondheid en een heldere huid. Water werkt als een medium om afval uit het lichaam te helpen spoelen, zodat ze geen dingen verknoeien. Geef je immuunsysteem en je spijsverteringssysteem een handje door water te drinken, je leefgewoonten zijn al niet het beste voor hen. Behalve dat het je gezond houdt, kan het ook je productiviteit verhogen. Dat komt omdat je hersenen zijn vocht krijgen. Ja, je hersenen hebben ook water nodig. In feite is de reden waarom je hoofdpijn krijgt als je uitgedroogd bent, dat je hersenen krimpen en van de schedel wegtrekken. Daarom doet het pijn. De volgende keer dat je hoofdpijn krijgt, is dat misschien niet alleen omdat je gestrest bent.

equa roze waterfles

Details en prijzen

Ik weet dat deze slimme fles geweldig klinkt, een beetje te geweldig. Maar geen zorgen, dit in Slovenië gevestigde bedrijf heeft een geweldige staat van dienst. Het voert al twee succesvolle Kickstarter-campagnes uit, waaronder onze favoriete Coffee Roaster Kelvin. EQUA is momenteel ook beschikbaar op Kickstarter met 3 kleurenopties: Sneeuwwitje, Donkergrijs en Roze Blush. Persoonlijk raad ik Pink Blush aan vanwege de roségoudkleurige details, maar ze zien er alle drie geweldig uit. Wat betreft de package deals, als je een vriendinnetje met je mee kan slepen, dan krijg je hun BFF's 2-PACK deal. Voor 75 euro krijg je twee flessen met de trackers voor de beste hydratatie resultaten. En het is slechts 45 euro voor een op deze manier!

Bekijk de dagprijs

equa moment donger grijs

Wat is de EQUA slimme waterfles?

De EQUA slimme waterfles is een milieuvriendelijke herbruikbare waterfles die is ontworpen om gebruikers te helpen hun hydratatieniveaus bij te houden en te verbeteren. Deze waterfles maakt gebruik van slimme technologie om je waterinname te volgen en je eraan te herinneren om voldoende water te drinken. Het is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu. De belangrijkste informatie over deze slimme waterfles is:

 1. De EQUA slimme waterfles is ontworpen om gebruikers te helpen hun waterinname bij te houden en te verbeteren.
 2. Het maakt gebruik van slimme technologie om de waterinname bij te houden en gebruikers eraan te herinneren om voldoende water te drinken.
 3. De waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu.

Wat zijn de functies van de EQUA slimme waterfles?

De EQUA slimme waterfles heeft verschillende handige functies om gebruikers te helpen hun hydratatieniveaus te verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies van de EQUA slimme waterfles:

 1. Slimme technologie: De waterfles maakt gebruik van slimme technologie om je waterinname bij te houden en je eraan te herinneren om voldoende water te drinken. De waterfles kan ook worden gekoppeld aan een app op je telefoon, zodat je je hydratatieniveau kunt volgen en je voortgang kunt bijhouden.
 2. Hoogwaardige materialen: De EQUA slimme waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu. De waterfles is BPA-vrij en gemaakt van glas of roestvrij staal, afhankelijk van het model.
 3. Stijlvol ontwerp: De waterfles heeft een stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De fles is ook gemakkelijk te dragen en past in de meeste bekerhouders.

Belangrijkste informatie over de functies van de EQUA slimme waterfles:

 • De EQUA slimme waterfles maakt gebruik van slimme technologie om de waterinname bij te houden en je eraan te herinneren om voldoende water te drinken.
 • De waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu.
 • Het heeft een stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Voordelen

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de EQUA slimme waterfles. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Het bijhouden van je dagelijkse waterinname: De EQUA slimme waterfles helpt je bij het bijhouden van je dagelijkse waterinname, wat essentieel is voor onze gezondheid en welzijn.
 • Het verbeteren van je drinkgewoonten: De app van de EQUA slimme waterfles kan je helpen bij het analyseren van je drinkgewoonten en je te helpen je waterinname te verbeteren.
 • Een milieuvriendelijk alternatief: De EQUA slimme waterfles is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic waterflessen en kan helpen bij het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren.

Hoe werkt de EQUA slimme waterfles?

De EQUA slimme waterfles werkt door middel van slimme technologie en een app op je telefoon. Hier zijn de stappen om de waterfles te gebruiken:

 1. Download de EQUA-app op je telefoon en maak een account aan.
 2. Maak verbinding met de EQUA slimme waterfles via Bluetooth.
 3. Vul de waterfles met water en schroef de dop stevig vast.
 4. De EQUA slimme waterfles begint automatisch je waterinname bij te houden en stuurt meldingen naar de app om je eraan te herinneren om voldoende water te drinken.
 5. Open de app om je hydratatieniveau te bekijken en je voortgang bij te houden.

Belangrijkste informatie over hoe de EQUA slimme waterfles werkt:

 • De waterfles maakt verbinding met een app op je telefoon via Bluetooth.
 • Het begint automatisch je waterinname bij te houden en stuurt meldingen naar de app om je eraan te herinneren om voldoende water te drinken.
 • Je kunt je hydratatieniveau bekijken en je voortgang bijhouden in de app.

Is de EQUA slimme waterfles veilig om te gebruiken?

Ja, de EQUA slimme waterfles is veilig om te gebruiken. De waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu. De fles is BPA-vrij en gemaakt van glas of roestvrij staal, afhankelijk van het model. Bovendien is de waterfles ontworpen om gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Hier zijn enkele belangrijke informatie over de veiligheid van de EQUA slimme waterfles:

 1. De EQUA slimme waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu.
 2. De waterfles is BPA-vrij en gemaakt van glas of roestvrij staal, afhankelijk van het model.
 3. De waterfles is ontworpen om gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Hoe maak ik de EQUA slimme waterfles schoon?

Het is belangrijk om de EQUA slimme waterfles regelmatig schoon te maken om de hygiëne te behouden en de levensduur van de waterfles te verlengen. Hier zijn enkele stappen om de waterfles schoon te maken:

 1. Haal de dop van de waterfles en giet eventueel overgebleven water eruit.
 2. Spoel de waterfles grondig af met warm water en gebruik eventueel een flessenborstel om de binnenkant schoon te maken.
 3. Gebruik indien nodig milde zeep om de waterfles schoon te maken.
 4. Spoel de waterfles opnieuw af met warm water om alle zeepresten te verwijderen.
 5. Laat de waterfles aan de lucht drogen voordat je deze weer gebruikt.

Belangrijkste informatie over het schoonmaken van de EQUA slimme waterfles:

 • Spoel de waterfles grondig af met warm water en gebruik eventueel een flessenborstel om de binnenkant schoon te maken.
 • Gebruik indien nodig milde zeep om de waterfles schoon te maken.
 • Laat de waterfles aan de lucht drogen voordat je deze weer gebruikt.

Kan ik de EQUA slimme waterfles in de vaatwasser reinigen?

De meeste modellen van de EQUA slimme waterfles zijn niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser. De waterfles is gemaakt van hoogwaardige materialen en de slimme technologie die in de waterfles is ingebouwd, kan beschadigd raken als deze in de vaatwasser wordt geplaatst. Het wordt aanbevolen om de waterfles met de hand schoon te maken met warm water en milde zeep. Hier zijn enkele belangrijke informatie over het reinigen van de EQUA slimme waterfles:

 1. De meeste modellen van de EQUA slimme waterfles zijn niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser.
 2. De slimme technologie in de waterfles kan beschadigd raken als deze in de vaatwasser wordt geplaatst.
 3. Het wordt aanbevolen om de waterfles met de hand schoon te maken met warm water en milde zeep.

Waar kan ik de EQUA slimme waterfles kopen?

De EQUA slimme waterfles is verkrijgbaar op de officiële website van EQUA en bij geselecteerde winkels. Het is ook mogelijk om de fles te kopen op online winkels zoals Bol.com en Amazon.

Kenmerken

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de EQUA slimme waterfles zijn:

 • Gemaakt van hoogwaardig glas: De EQUA slimme waterfles is gemaakt van hoogwaardig glas dat duurzaam en veilig is voor dagelijks gebruik.
 • Siliconen hoes: De fles heeft een siliconen hoes die beschermt tegen stoten en krassen en ervoor zorgt dat de fles makkelijker vast te houden is.
 • App-connectiviteit: De fles werkt met een app die je op je smartphone kunt downloaden. De app helpt je bij het bijhouden van je dagelijkse waterinname en kan je helpen bij het verbeteren van je drinkgewoonten.
 • Milieuvriendelijk: De EQUA slimme waterfles is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic waterflessen en kan helpen bij het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren.

Hoe draagt de EQUA slimme waterfles bij aan onze gezondheid en welzijn?

De EQUA slimme waterfles draagt bij aan onze gezondheid en welzijn doordat het ons helpt bij het bijhouden van onze dagelijkse waterinname. Voldoende water drinken is essentieel voor onze gezondheid en welzijn, en de EQUA slimme waterfles maakt het gemakkelijker om ervoor te zorgen dat we genoeg water drinken.

Ervaringen van andere gebruikers

Veel gebruikers van de EQUA slimme waterfles zijn erg tevreden met de fles. Ze vinden het handig om hun dagelijkse waterinname bij te houden en vinden het prettig dat de fles milieuvriendelijk is. Sommige gebruikers hebben echter opgemerkt dat de fles wat zwaar kan zijn en dat het duurder is dan sommige andere waterflessen op de markt.

Conclusie:

De EQUA slimme waterfles is een milieuvriendelijke herbruikbare waterfles die is ontworpen om gebruikers te helpen hun hydratatieniveaus bij te houden en te verbeteren. De waterfles maakt gebruik van slimme technologie om je waterinname te volgen en je eraan te herinneren om voldoende water te drinken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor de gezondheid en het milieu en heeft een stijlvol ontwerp. Het is belangrijk om de waterfles regelmatig schoon te maken en te onderhouden om de hygiëne te behouden en de levensduur van de waterfles te verlengen. De waterfles is niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser en moet met de hand worden schoongemaakt met warm water en milde zeep.

FAQs:

Is de EQUA slimme waterfles geschikt voor warme dranken?

Nee, de EQUA slimme waterfles is niet geschikt voor warme dranken. De fles is gemaakt van glas en kan barsten als het in contact komt met warme vloeistoffen.

Hoe lang gaat de batterij van de EQUA slimme waterfles-app mee?

De batterij van de EQUA slimme waterfles-app gaat ongeveer zes maanden mee.

Kan de siliconen hoes van de EQUA slimme waterfles worden vervangen?

Ja, de siliconen hoes van de EQUA slimme waterfles kan worden vervangen.

Is de EQUA slimme waterfles vaatwasmachinebestendig?

Ja, de EQUA slimme waterfles is vaatwasmachinebestendig. De siliconen hoes kan worden verwijderd en in de vaatwasser worden gewassen.

Hoeveel water kan de EQUA slimme waterfles bevatten?

De EQUA slimme waterfles heeft een capaciteit van 0,6 liter.