Ehm Ultra Premium Review: Alkalische Waterfilterkan

Overzicht

Wij presenteren u de Ehm Ultra Premium Alkaline Water Pitcher. Dit model waterkan werkt met één filter om de hoeveelheden chloor en fluoride te verminderen, evenals de pH-waarde. Zo levert het meer alkalisch water aan de andere kant van de kan. De kan is eenvoudig te monteren. U zult stevig moeten drukken om het filter in het reservoir te duwen en om te voorkomen dat het filter uitvalt. Voordat u de kan gaat gebruiken, moet u het trechtervormige reservoir in de vaatwasser of met de hand schoonmaken met een mild afwasmiddel. Houd er rekening mee dat het deksel niet in de vaatwasser mag gaan. Reinig het met een zachte, vochtige doek. Als u de constructie naar wens uitvoert, zal het water soepel en snel door het filter stromen. Het product is milieuvriendelijk omdat het de noodzaak om plastic flessen te kopen wegneemt. De kruik zelf is ook van plastic, maar in tegenstelling tot de filter hoeft u de kruik niet te vervangen. Merk op dat het apparaat geen countdown of een meter bevat. U zult andere criteria moeten toepassen om te weten wanneer u het filter moet vervangen. Meestal moet dat om de twee maanden gebeuren.

Ehm Ultra Premium Review

Kenmerken

 • Filters

  Zoals al is uitgelegd, presteren de Ehm-filters goed als het gaat om het verlagen van de pH-waarde en de chloorconcentratie. Naast chloor kunnen ze ook andere metalen verwijderen, omdat het een zesfasige opstelling heeft. De schadelijke stoffen zijn verdwenen dankzij het koolstofelement. Het is mogelijk dat er zwarte resten op de bodem van de kruik achterblijven. Laat het filter weken voordat u het gebruikt om ze te verwijderen. Zoals andere klanten hebben gedaan, kunt u strips gebruiken om de pH-waarde van het water te controleren en om op de hoogte te zijn van de kwaliteit van het water. Zorg ervoor dat het filter stevig in het reservoir zit, anders wordt het water niet goed gereinigd. De filtersnelheid is relatief snel, maar er wordt niet te veel water tegelijk gefilterd, zodat het niet uit de randen van de kan loopt.

 • Filter Lange levensduur

  De Ehm Water Filter Pitcher wordt geleverd met een enkele filter. Hij gaat maximaal twee maanden mee, waarna u hem moet vervangen. Deze periode is relatief kort omdat de filters u geld kosten en u ze vaak zult moeten aanschaffen.

 • Kieper capaciteit

  De hele kruik is ongeveer 10 3/8" hoog en kan tot 3,5L water per vulling bevatten. Vergeet niet om het niet te veel in één keer te vullen om morsen te voorkomen, vooral bij het verplaatsen van de kruik. De kan zal blijven filteren tot het water de bovenkant van het filter bereikt (bijv. de bodem van het reservoir). Als u het water verder vult, blijft het in het reservoir zitten en heeft u gietproblemen.

Lees voor meer informatie onze gedetailleerde waterfilterkan koopgids.

Voordelen:

 • Gemakkelijk te monteren en te reinigen - Het in elkaar zetten van de onderdelen is eenvoudig, evenals het demonteren van de onderdelen om de tank te reinigen. Zorg ervoor dat u het reservoir reinigt voordat u het voor de eerste keer gebruikt, en dat u het filter laat weken om te voorkomen dat er zwarte resten in het water achterblijven.
 • Verfijnt het water - Verlaagt de pH-waarde en geeft u meer alkalisch water om te drinken. Het primaire doel is het verwijderen van chloor en fluoride, wat het doet zoals verwacht.

Nadelen:

 • Deksel - Dit deel van de kruik is uitzonderlijk delicaat en dun. Terwijl sommige klanten geen problemen hebben ondervonden, hebben anderen geklaagd dat het deksel niet goed past. Het kan gemakkelijk breken met veel mensen in de familie die het gebruiken.
 • Geen meter - Geen enkele indicator geeft aan wanneer het tijd is om het filter te vervangen.
 • Korte levensduur - De filters moeten om de twee maanden worden vervangen, wat al snel aangeeft hoe vaak u nieuwe filters moet aanschaffen.