Clearly Filtered waterfilterkan review

Kenmerken

We willen u eerst vertellen over de filter in deze hoogwaardige waterfilterkan. Wanneer u water in de tank giet, gaat het vervolgens door een filter. Maar niet zomaar een filter. De filter in deze kan is echt bijzonder. Het zorgt voor volledig schoon water zonder schadelijke elementen. Het filter is getest om meer dan 220 verschillende soorten gevaarlijke chemicaliën, zware metalen en andere verontreinigingen te verwijderen. Dat is meer dan we hebben gezien van een andere kan of filter. Deze microscopische deeltjes die niet gunstig zijn voor uw gezondheid leven in uw leidingwater.

Clearly Filtered waterfilter kruik

De lijst van ongezonde deeltjes die in het leidingwater te vinden zijn, omvat pesticiden, fluoride, lood, farmaceutische producten, glyfosaat, PFOA/PFAS, enz. Veel mensen drinken vervuild water zonder het te beseffen. Het doel van zo'n filter is om deze in het filter te houden en alleen schoon water in de bodemtank vrij te geven. Niet alleen dat u zonder gevaar voor uw gezondheid drinkt, maar u zult ook het verschil in smaak opmerken. Koffie, thee en alle andere dranken die water gebruiken zullen zeker beter smaken.

Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat het filter u niet zal beroven van de waardevolle voedingsstoffen die water bevat. Het filter heeft een selectieve doorlaatbaarheidsfunctie die kiest welke elementen in het water moeten blijven. Zo kunt u nog steeds genieten van de gunstige essentie van de vloeistof.

Een ander voordeel van het apparaat is het materiaal. De fabrikant garandeert dat alle onderdelen standaard testen hebben ondergaan, inclusief de prominente NSF-filtertesten. Als u zich zorgen maakt over kunststof, is het product 100% BPA-vrij in de constructie van de kruik. Het ontwerp geeft u dus de zekerheid dat alles is goedgekeurd voordat het in contact komt met water.

Dit product heeft een grote tankinhoud, ik denk dat het 0,5 gallon is. Je zult het minder vaak moeten bijvullen dan je met andere kruiken zou doen en dat is mooi. Als het gaat om de gebruiksfrequentie, verdient de levensduur van het filter ook een ander punt. Eén filter kan u ongeveer vier maanden van dienst zijn voordat u merkt dat er een vervanging nodig is. Het eerste filter komt met de pitcher. Let wel, als je gewend bent aan standaard filters kunnen de vervangingen op de lange termijn wat prijzig lijken. Maar we denken dat het de moeite waard is.

U zult ontdekken dat de montage van de kruik snel en voor iedereen toegankelijk is. De instructies zijn duidelijk en het vervangen van een filter is vrij eenvoudig.

Al met al is dit product wat u nodig heeft als u water wilt drinken dat aan alle gezondheidsnormen voldoet.

Specificaties

 • Afmetingen van de verpakking: 11,1 x 10,8 x 5,9 inch
 • Gewicht: 2,87lbs
 • Filter inbegrepen: Ja, 1e filter inbegrepen
 • Percentage verwijderde verontreinigingen: 99.9%
 • Garantie: Ja
Clearly Filtered Water Filter Kan

Garantie en service

Het is duidelijk uit hun beoordelingen dat Clearly Filtered zich bekommert om haar klanten. Ze garanderen vol vertrouwen zowel de kwaliteit van het water als het product (de kruik) zelf. Daarom zal de fabrikant u voorzien van een gratis vervanging als uw kan kapot gaat. Tegelijkertijd, in het geval dat u grondig ontevreden bent, kunt u uw aankoop retourneren en krijgt u 100% van uw geld terug. Neem contact op met de klantenservice en bespreek de mogelijkheden, maar beter dan dat kan niet.

Voordelen

 • Verwijdert 98% van de Fluoride - Dit filter verwijdert de moeilijkst te krijgen verontreinigingen
 • Krachtige Filtratie - Wat het meest indruk op ons maakte was wat deze filter uit het water haalt. Deze kan is veruit de meest bekwame filter die er vandaag de dag is.
 • Peace of Mind - Bij het gebruik van goedkopere kruiken vroegen we ons altijd af of het water schoon was of dat de kwaliteit van het water echt goed was. Het is leuk om te weten dat deze filter het allemaal kan. Ik neem het zelfs mee op reis.
 • Maat - We vonden het geweldig dat zowel de tanks boven als onder veel water kunnen bevatten. De capaciteit van dit product is groter dan die van andere waterkruiken. Je zult het dus minder vaak moeten bijvullen en dat is mooi. Bovendien profiteert u van de langere levensduur van het filter. U hoeft het slechts één keer per vier maanden of 100 gallons te vervangen.

Nadelen

 • Snelheid - Deze kan is langzamer te filteren dan een Brit. Dit heeft echter waarschijnlijk te maken met het aantal dingen dat hij uit het water trekt. Als je gewoon een snelle waterkan wilt, dan zijn er waarschijnlijk betere opties voor je. Onze ervaring is echter dat dit het gebruik van het product niet belemmert. Gewoon iets om te weten te komen. Het is slechts een klein nadeel, want we hebben het nooit als een ongemak ervaren, omdat we het meestal vullen en in de koelkast zetten.
 • Geen herinnering - Dit model heeft geen herinnering om u te laten weten wanneer u de filters moet vervangen. Amazon staat u echter wel toe om de filters te kopen op basis van een abonnement, waardoor u niet meer hoeft te raden wanneer u de filters moet vervangen.