Aquagear Waterfilterkan review: 6 Filter & BPA-vrij

Aquagear Waterfilterkan

De Aquagear Water Filter Pitcher wordt in de Verenigde Staten gemaakt met uitsluitend food grade materialen die 100% recyclebaar zijn. Het filter is zeer effectief in het verwijderen van de verontreinigingen in uw water, waardoor water van hoge kwaliteit wordt geproduceerd.

Overzicht

Dit is een goed waterfilter, gemaakt met het oog op duurzaamheid en duurzaamheid. Het filter wordt geproduceerd in de VS en is gemaakt van 100% BPA-vrij plastic. Alle gebruikte materialen voor dit filter zijn 100% goedgekeurd door de FDA, en 100% recyclebaar.

Een van de voordelen van dit model is dat de filters duurzamer zijn dan die van de concurrentie. De filters die door dit model worden gebruikt kunnen drie of vier keer langer meegaan dan andere.

Een ander voordeel is dat de filters zeer effectief zijn in het verwijderen van verontreinigingen. Deze verontreinigingen omvatten maar zijn niet beperkt tot chloor, fluoride, kwik, chroom en chlooramines.

Dit filter is in staat om de verontreinigingen in uw water te verwijderen met behoud van de gezonde mineralen zoals calcium en magnesium voor een beter smakende en gezondere water.

Alle filters die door deze modellen worden gebruikt zijn recyclebaar. Zodra het filter moet worden vervangen, kunt u contact opnemen met de fabrikant om een Retourzendingslabel te sturen. U kunt dit label gebruiken om het filter terug te sturen voor recycling.

Filters

De filterpatronen die door deze waterkannfilter worden gebruikt, zijn zeer efficiënt. Ze zijn NSF-goedgekeurd, en ze overtreffen de minimale limiet die door de NSF wordt opgelegd met enige marge.

De filters zijn getest en gecertificeerd om het koper en lood dat in uw waterbron zou kunnen drijven te verminderen. De cartridge filter gebruikt drie filtermedia om de verontreinigingen in het water te verwijderen, elk van hen met een grote filtercapaciteit.

De filters kunnen veel verschillende verontreinigingen blokkeren en uit het water verwijderen. Deze verontreinigingen zijn onder andere chroom, chloor, chlooramines, fluoride, lood en kwik.

De kleinste filterlaag in de cartridge heeft 2-micron poriën. Alle deeltjes groter dan 2 micron worden uit het drinkwater verwijderd. Dit is een geweldige manier om de verontreinigingen in uw water te filteren, en het wordt meestal alleen bereikt door omgekeerde osmose of hele huis waterfilters.

In tegenstelling tot andere waterfilters is deze in staat om de goede mineralen in het water te behouden. De calcium- en magnesiumverbindingen worden niet geblokkeerd door het filter, zodat u een hogere mineraalinname heeft.

Filter Lange levensduur

Het patroonfilter dat door deze waterfilterkruik wordt gebruikt heeft de capaciteit om tot 150 liter water te filteren. Dit betekent dat een enkele patroonfilter ongeveer 2 - 3 maanden meegaat, afhankelijk van uw waterverbruik.

Zodra de filter is gebruikt en u deze moet vervangen, zal de fabrikant u helpen om deze te recyclen. U hoeft alleen maar een e-mail te sturen naar het bedrijf met het verzoek om een retourzendingslabel en zij zullen ervoor zorgen dat het filter op de juiste manier wordt gerecycled.

Filter capaciteit

Deze kruik heeft een capaciteit van 8 cups of 0,5 gallons. Dit is een niet al te grote kruik, dus de meeste mensen zullen hem één of twee keer per dag moeten bijvullen. De kruik zal sneller vullen als het filterpatroon nieuw is, maar na een maand gebruik zal het ongeveer 2 -3 uur duren om deze hoeveelheid water te filteren.

Een van de mooie dingen aan deze kruik is dat er een levenslange garantie op zit. Als de kruik gebreken vertoont, of als hij kapot gaat zonder duidelijke redenen (u bent van de tweede verdieping gevallen), krijgt u een gratis vervanging.

Voordelen

  • Duurzame Build And Filters - Het apparaat zelf en de waterfilters zijn gebouwd om lang mee te gaan, zodat u ze langer kunt gebruiken.
  • Levenslange garantie voor de werper - Als de werper gebreken vertoont, of als hij kapot gaat terwijl u hem gebruikt, kunt u contact opnemen met de fabrikant voor een gratis vervanging. Dit is een voordeel, omdat u de filterkruik langer kunt gebruiken.
  • Effectief tegen fluoride - Dit is een van de meest effectieve waterkanfilters als het gaat om het blokkeren van fluoride. Dit model is in staat om tot 90% van de fluoride in uw waterbron te verwijderen.

Nadelen

  • Trage vultijd - Het filter begint met een langzame vultijd die alleen maar langzamer wordt naarmate de filters worden gebruikt.
  • Kleine pitcher - De pitcher heeft een maximale capaciteit van 0,5 gallon. Dit is een kleine capaciteit, en deze moet worden verhoogd om effectiever te zijn, vooral omdat de vultijd langzaam is.
  • No Filter Change Reminder - Dit model gebruikt geen enkele functie om u eraan te herinneren wanneer het tijd is om de filters te vervangen. Vergeet niet de datum te markeren waarop u een nieuw filter installeert als u wilt bijhouden wanneer u de filters moet vervangen.