Keukenkranen quooker kraan kopen, prijs en beoordeling

quooker

Quooker heeft de Quooker CUBE gelanceerd. Een enkele kraan die...

 • 100°C kokend water
 • Warm water
 • Koud water
 • Gekoeld gefilterd water
 • Sprankelend water

We houden al van de veelzijdigheid die het onze keukenontwerpen geeft (en de gemakkelijke toegang tot gekoeld water in dit warme weer!). Het is echt de kraan die het allemaal doet.

Quooker Keukenkraan overzicht

QUOOKER COMBI+ FUSION ROUND BLACK 3IN1

QUOOKER COMBI+ FUSION ROUND BLACK 3IN1

Bekijk de dagprijs

 • Quooker COMBI+, Quooker/keukenboilercombinatie
 • inclusief Fusion Round koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop Black
 • Aansluiting op warm en koudwaterleiding.
 • Capaciteit: 7 liter 100°C, onbeperkt warm water
 • opwarmtijd: 20 minuten.

Quooker Fusion keukenkraan Round Zwart

Quooker Fusion keukenkraan Round Zwart

Bekijk de dagprijs

Quooker Flex kokend water kraan mat zwart De Quooker Flex 3-in-1 kokend water kraan ziet er niet alleen heel mooi en trendy uit dankzij de mat zwarte kleur, maar biedt ook nog eens veel voordelen in de keuken.

Naast dat de Quooker kraan over een hoop technologische snufjes beschikt, is deze ook nog eens verkrijgbaar in de onwijs populaire kleur mat zwart. Met een mat zwarte kraan geef jij jouw keuken een waardige eye-catcher. Deze mat zwarte Quooker past perfect in je industriële keuken in combinatie met andere mat zwarte details. Combineer deze Quooker bijvoorbeeld met greeploze keukenkasten en tover je keuken om tot de moderne keuken van je dromen.

Ben jij geïnteresseerd in de Quooker Flex 3-in-1-kraan? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop. Hier profiteer je direct van een scherpe prijs en laat je het product thuisbezorgen op een moment dat jou uitkomt.

 • Dankzij het trendy design en de mat zwarte kleur is deze kraan een eyecatcher in iedere keuken.
 • Dankzij de flexibele uittrekslang heb je meer bereik in de gootsteen.
 • Door de koele behuizing kun je je niet verbranden aan een te hete kraan.
 • 3-in-1 kraan: koud, warm en kokend water.

Quooker Flex Kokendwaterkraan met PRO3-VAQ Reservoir 3XCHR, chroom

Quooker Flex Kokendwaterkraan met PRO3-VAQ Reservoir 3XCHR, chroom

Bekijk de dagprijs

De Quooker Flex is de eerste heetwaterkraan voorzien van een flexibele uittrekslang! Het schoonspoelen van borden, een grote snijplank of de spoelbak zelf gaat hiermee vele malen makkelijker dan met een vaste kraan. De flexibele uittrekslang zorgt ervoor dat de kokend-water-toevoer direct gestaakt wordt: de kraan is hierdoor net zo veilig in gebruik als andere series en nog steeds voorzien van de kindveilige bedieningsknop.

Quooker heetwaterkranen zijn uitermate geschikt voor het zetten van koffie en thee, het koken van pasta, ontvellen van tomaten en ga zo maar door. Zo maken de Quooker kranen het gebruik van een waterkoker/fluitketel overbodig en beschik je binnen no-time over een pan vol kokend water.

Deze Quooker Flex variant betreft het chromen model welke voorzien is van kindveilige bedieningsknop met lichtindicator en wordt geleverd met een PRO3-VAQ-boiler.

De Quooker PRO3-VAQ boiler heeft een inhoud van 3 liter met een opwarmtijd van 10 minuten. Net zoals alle boilers van Quooker voorzien van hoogvacuümisolatie waardoor het de zuinigste warm- en kokend water kraan is voor in de keuken. Het standby-verbruik is net zoveel als de internetrouter: ongeveer 5 cent per dag! Dit resulteer dan ook in energielabel A.
Het PRO3-VAQ reservoir wordt aangesloten op de koudwater-leiding.

De Flex is zowel los als met wandbeugel te monteren.

QUOOKER COMBI FUSION ROUND BLACK 3IN1

QUOOKER COMBI FUSION ROUND BLACK 3IN1

Bekijk de dagprijs

 • Quooker/keukenboilercombinatie
 • inclusief Fusion Round koud, warm en kokend-water-kraan koud, warm en kokend-water-kraan met kindveilige (dubbel)druk-draai bedieningsknop
 • Black
 • Capaciteit: 7 liter 100°C, 15 liter 60°C
 • opwarmtijd: 20 minuten.

Quooker combi plus Flex Chroom 3 in 1

Quooker combi plus Flex Chroom 3 in 1

Bekijk de dagprijs

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Het wassen van slabladeren gaat hiermee bijzonder makkelijk, net als het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Quooker tapkraan Nordic Square Chrome KNSCHR

Quooker tapkraan Nordic Square Chrome KNSCHR

Bekijk de dagprijs

 • Losse kokendwaterkraan om te combineren met een willekeurige mengkraan
 • Gemaakt van messing, uitgevoerd in de kleur RVS
 • In hoogte verstelbare uitloop
 • Ook veilig te gebruiken door gezinnen door dubbelwandige uitloop en druppelvormige waterstraal en lichtring

De Quooker Nordic Square 1-gats kokendwaterkraan staat los van de eigen keukenmengkraan op het aanrecht. De kraan is dus te combineren met een willekeurige mengkraan en te plaatsen naast een al bestaande mengkraan. Een ideale oplossing voor wie een bijpassende, losse kokendwaterkraan bij een mengkraan zoekt. Is koel bruisend en gefilterd water ook een wens? Combineer de Nordic kraan dan met de Quooker CUBE.

Druk-en-draai bedieningsknop

De kraan is eenvoudig met de hand te bedienen. Door één keer te drukken en één keer te draaien komt er direct kokend water uit de kraan. Een glas thee of een pan met kokend water is zo gemaakt.

Oplichtingsring

De druk-en-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir, maakt de kraan ook veilig te gebruiken door gezinnen. De Quooker Nordic Square is gemaakt van messing en staat daardoor stijlvol in elke keuken.

Dubbelwandige uitloop

De uitloop is dubbelwandig, waardoor deze niet te heet wordt om vast te pakken, ook vlak na het tappen van kokend water. Hierdoor kan de kraan met een gerust hart worden gedraaid of versteld. Handig én veilig.

Druppelvormige straal

De druppelvormige straal zorgt voor extra veiligheid. De druppelvormige straal is een niet massieve waterstraal, die geen verbrandingen veroorzaakt.

In hoogte verstelbare uitloop

Fijn is dat de rechte, L-vormige uitloop van deze kokendwaterkraan in hoogte verstelbaar is, waardoor het schoonmaken en vullen van zowel grote pannen als lage glazen en kopjes makkelijk en zonder spetters gaat.

Kies een geschikte boiler om de kraan compleet en naar wens te maken

Deze Nordic RoundSquare kraan is uitgevoerd in de kleur RVS en heeft een aanvoeraansluiting in de maat 3/8”. Om de kokendwaterkraan werkend te maken is een Quooker boiler nodig. Bij deze kraan kan worden gekozen uit drie verschillende boilers, elk met hun eigen kenmerken:

 • Quooker PRO3 reservoir (artikel: 3EQ) voor 3 liter direct kokend water.
 • Quooker Combi reservoir (artikel: 22EQR) voor 7 liter direct kokend water of 15 liter warm water (60°C).
 • Combi+ reservoir (artikel: 22PLUSEQR) voor 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water

Quooker Fusion Round Black Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRBLK, zwart

Quooker Fusion Round Black Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRBLK, zwart

Bekijk de dagprijs

De Quooker kokendwaterkraan zorgt ervoor dat je direct kokend water tot je beschikking hebt, waardoor een waterkoker zelfs bijna overbodig wordt. Met deze stijlvolle, zwarte Quooker Fusion heb je altijd zowel koud, warm, als kokend water tot je beschikking.

Een Quooker kokendwaterkraan is te gebruiken voor diverse doeleinden in de keuken, denk onder andere aan het zetten van thee en koffie, het ontvellen van tomaten, het koken van pasta en zelf het uitkoken van speentjes voor de allerkleinste.

Een Quooker kokendwaterkraan is uitermate veilig dankzij de kindveilige bedieningsknop en de aanwezige lichtindicator. Ook komt het kokend water niet als straal water uit de kraan, maar als druppeltjes. Dit zorgt er voor dat je niet gelijk je handen verbrandt bij eventuele aanraking met het hete water.

Deze specifieke Quooker kokendwaterkraan is helemaal modern met zijn zwarte finish. Zwart is een échte trend in keuken- en designland en laat zich perfect combineren met een donker keukenblad van natuursteen maar ook juist met een strak en licht keukenontwerp.

De Quooker Combi boiler heeft een inhoud van 7 liter met een opwarmtijd van 20 minuten en is daarmee geschikt voor de veelgebruikers. Net zoals alle boilers van Quooker voorzien van hoogvacuümisolatie waardoor het de zuinigste warm- en kokend water kraan is voor in de keuken. Het standby-verbruik is net zoveel als de internetrouter: ongeveer 5 cent per dag! Dit resulteer dan ook in energielabel A. Het Combi reservoir wordt aangesloten op de koudwater-leiding.

QUOOKER PRO3 FUSION SQUARE BLACK 3IN1

QUOOKER PRO3 FUSION SQUARE BLACK 3IN1

Bekijk de dagprijs

Quooker combi plus Flex - 3 in 1 - Rvs

Quooker combi plus Flex - 3 in 1 - Rvs

Bekijk de dagprijs

Quooker Flex Kokendwaterkraan met Combi+ Reservoir 22+XCHR, chroom

Quooker Flex Kokendwaterkraan met Combi+ Reservoir 22+XCHR, chroom

Bekijk de dagprijs

Quooker Flex PRO3-VAQ - Chroom

Quooker Flex PRO3-VAQ - Chroom

Bekijk de dagprijs

Nieuwste kraan in het Quooker assortiment is de FLEX. De FLEX chroom + PRO3-VAQ, met flexibele en uittrekbare slang. Deze unieke kokend waterkraan combineert kokend, warm en koud water uit één kraan met een handige soepele uittrekbare slang voor warm en koud water. Hiermee kunt u eenvoudig een emmer water mee vullen, uw spoelbak uitspoelen of bijvoorbeeld fruit of groenten makkelijker wassen. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX chroom + PRO3-VAQ, met flexibele en uittrekbare slang precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik.

Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270 tot 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

De Pro3-VAQ boiler heeft een inhoud van 3 liter en levert het kokende water. Warm water voor de Flex-kraan is afkomstig van de combi-ketel.

QUOOKER® FUSION SQUARE ZWART LOSSE KRAAN

QUOOKER® FUSION SQUARE ZWART LOSSE KRAAN

Bekijk de dagprijs

De Fusion Square Zwart is een indrukwekkende verschijning in de moderne keuken. De kraan heeft een luxe matte uitstraling en geeft naast gewoon warm en koud water ook kokend water. Een 3 in 1 kraan dus! De kraan heeft een strakke vierkante uitloop en is 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop altijd veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker Fusion COMBI+ Round rvs 3 in 1

Quooker Fusion COMBI+ Round rvs 3 in 1

Bekijk de dagprijs

QUOOKER COMBI FUSION SQUARE BLACK 3IN

QUOOKER COMBI FUSION SQUARE BLACK 3IN

Bekijk de dagprijs

Quooker COMBI+ Fusion Square rvs 3 in 1

Quooker COMBI+ Fusion Square rvs 3 in 1

Bekijk de dagprijs

Stap 1 15 ºC Vers koud leidingwater stroom het reservoir in. Stap 2 110 ℃ Het water wordt in het Quooker-reservoir tot 110ºC verhit. De hoogte van de temperatuur maakt het water steriel. Het HiTAC®-waterfilter zuivert het water. Stap 3 100 ℃ Bij het uitstromen uit de kokendwaterkraan koelt het water van 110ºC af tot 100ºC en gaat koken. Kalkomzetting zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld geen vliesjes op de thee komen. Stap 4 93 ℃ Het water is goed doorgekookt en heeft de ideale temperatuur voor koffie en thee. Stap 5 60 ℃ In het mengventiel wordt de koude voorloop van het warme water uit de CV-ketel thermostatisch gemengd naar 60 graden met water van 110ºC uit het reservoir. Dit gaat vervolgens naar de warmwateraansluiting van de mengkraan, zodat je direct warm water tot je beschikking hebt. Zodra het warme water uit de CV-ketel in de keuken is aangekomen, zal hiervoor uitsluitend het warme water uit de CV-ketel gebruikt worden, zodat je onbeperkt warm water tot je beschikking hebt.

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRRVS, RVS

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRRVS, RVS

Bekijk de dagprijs

Quooker Nordic Square Twintaps Kokendwaterkraan met PRO3-VAQ Reservoir 3NSCHRTT, chroom

Quooker Nordic Square Twintaps Kokendwaterkraan met PRO3-VAQ Reservoir 3NSCHRTT, chroom

Bekijk de dagprijs

De Quooker kokendwaterkraan zorgt ervoor dat je direct kokend water tot je beschikking hebt, waardoor een waterkoker zelfs bijna overbodig wordt.

Een Quooker kokendwaterkraan is te gebruiken voor diverse doeleinden in de keuken, denk onder andere aan het zetten van thee en koffie, het ontvellen van tomaten, het koken van pasta en zelf het uitkoken van speentjes voor de allerkleinste.

Een Quooker kokendwaterkraan is uitermate veilig dankzij de kindveilige bedieningsknop en de aanwezige lichtindicator. Ook komt het kokend water niet als straal water uit de kraan, maar als druppeltjes. Dit zorgt er voor dat je niet gelijk je handen verbrandt bij eventuele aanraking met het hete water.

Dit is de Quooker Nordic Square Twintaps kokendwaterkraan met chrome afwerking. De Quooker Nordic Square chroom is een in hoogte verstelbare kokend-water-kraan met rechte uitloop en een aparte mengkraan.

De Quooker PRO3-VAQ boiler heeft een inhoud van 3 literen is binnen 10 minuten warm. Net zoals alle boilers van Quooker voorzien van hoogvacuümisolatie waardoor het de zuinigste warm- en kokend water kraan is voor in de keuken. Het standby-verbruik is net zoveel als de internetrouter: ongeveer 5 cent per dag! Dit resulteer dan ook in energielabel A. Het PRO3-VAQ reservoir wordt aangesloten op de koudwater-leiding.

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRCHR, chroom

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi Reservoir 22FRCHR, chroom

Bekijk de dagprijs

Quooker Fusion PRO3-VAQ Square chroom 3 in 1

Quooker Fusion PRO3-VAQ Square chroom 3 in 1

Bekijk de dagprijs

Quooker Combi 2.2 Fusion Square Chroom

Quooker Combi 2.2 Fusion Square Chroom

Bekijk de dagprijs

Kokend-water-kraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Fusion, de nieuwste door Quooker zelf ontwikkelde kraan. Uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop die oplicht bij aanraking. Het Combi reservoir levert direct kokend en warm water. Gebruik het Combi reservoir wanneer in je (nieuwe) keuken alleen een koud-water aansluiting aanwezig is.

Quooker PRO3-VAQ FUSION SQUARE - 3 in 1 - RVS

Quooker PRO3-VAQ FUSION SQUARE - 3 in 1 - RVS

Bekijk de dagprijs

Fusion SquareKokend-water-kraan én mengkraan in één, met kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en rechte uitloop.

Quooker Fusion COMBI+ Round chroom 3 in 1

Quooker Fusion COMBI+ Round chroom 3 in 1

Bekijk de dagprijs

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi+ Reservoir 22+FRRVS, RVS

Quooker Fusion Round Kokendwaterkraan met Combi+ Reservoir 22+FRRVS, RVS

Bekijk de dagprijs

Quooker Fusion PRO3-VAQ Round Steel 3 in 1

Quooker Fusion PRO3-VAQ Round Steel 3 in 1

Bekijk de dagprijs

Wat kost een quooker kraan

De kostprijs van de goedkoopste Quooker kraan koopt u al vanaf 875 euro. De prijs van de duurste Quooker kost 3055 euro. Bekijk hieronder de exacte prijzen:

Vanaf €1395
KranenPrijs vanaf
FlexVanaf €875
Fusion SquareVanaf €1195
Fusion RoundVanaf €1195
Classic Fusion Square
Classic Fusion RoundVanaf €1395
Nordic Round TwintapsVanaf €1250
Nordic Square TwintapsVanaf €1250
Nordic Square single tapVanaf €995
Nordic Round single tapVanaf €995
Classic Nordic Square single tap
Classic Nordic Round single tapVanaf €1195

De kraan die alles doet!

Uitgerust met een CUBE levert de Quooker-kraan gefilterd gekoeld en sprankelend water naast 100 graden kokend, koud en warm water. Alles uit één kraan.

1. superveilig

DE VEILIGSTE KEUZE VOOR ELK HUISHOUDEN

Een waterketel of een omgevallen pan zijn de oorzaak van de meeste ongevallen met kokend water. Quookers worden stevig op het werkoppervlak bevestigd. Ook is de waterstroom geen vaste straal zoals uit een ketel; het kokende water dat uit de Quooker-kraan komt, is gemaakt van fijne druppels.

Door het veilige handvat en de verlichte lichtring is de kans op het per ongeluk aanzetten van het kokende water ook erg klein. U moet het handvat eerst twee keer indrukken en dan draaien. Pas dan stroomt er kokend water uit de kraan. Dit helpt om jonge, nieuwsgierige kinderen te beschermen.

De lichtring die oplicht terwijl de kraan aanstaat, waarschuwt de gebruiker: Ik geef kokend water af! Om het risico op brandwonden verder te verminderen zijn de Quooker-kraantjes voorzien van een draaibare tuit die je precies kunt richten, bijvoorbeeld als je een kan of een pan aan het vullen bent. De uitloop is bij alle modellen goed geïsoleerd, zodat u na het bedienen van de Quooker niet het risico loopt om uzelf te verbranden.

2. Duurzaamheid

VERBRUIKEN MINDER WATER EN MINDER ENERGIE

Hoewel het misschien als luxe voelt om gefilterd, gekoeld en sprankelend water van de kraan te hebben, is een Quooker een duurzame aankoop. Je gebruikt minder water en energie met een Quooker kraan. Wanneer u water uit uw Quooker kraan haalt, gebruikt u de exacte hoeveelheid water die u nodig heeft. In tegenstelling tot een waterkoker, waar mensen vaak meer water koken dan nodig is of besluiten om het opnieuw te koken. De gepatenteerde Quooker vacuümtank zorgt ervoor dat het water op 110 graden onder druk wordt gehouden, waardoor het water warm blijft zonder veel energie te verbruiken. Het water kookt alleen als het uit de kraan komt - het kookt dus niet constant in het vat.

Een Quooker is gemakkelijk te onderhouden, wat de levensduur van de kraan ten goede komt; hun kranen gaan meestal tussen de vijftien en twintig jaar mee!

Minder plastic afval - Met een Quooker CUBE krijg je gekoeld en sprankelend gefilterd en 100 graden kokend, warm en koud water. Dit betekent geen plastic flessen meer. Met 1 fles CO2 krijgt u 60 liter bruisend water uit uw Quooker-kraan. Met een herbruikbare fles kun je onderweg genieten van de knapperige smaak van het gekoelde en sprankelende water van Quooker. Bovendien red je de planeet!

Gemak

UW DAGELIJKSE ROUTINE VERSNELLEN

Onmiddellijk water is zo handig, vooral op dagen dat het druk is met werk, school, sport en clubs. Want eerlijk gezegd is er geen dag in je leven waarop je niets beters te doen hebt dan te wachten tot het water kookt.

Heb je ooit je kraan een tijdje laten lopen om koud genoeg water te krijgen om te drinken? Wat een verspilling van tijd en water! Met een CUBE kunt u genieten van de onmiddellijke beschikbaarheid van supergekoeld, gefilterd water zonder dat u hoeft te wachten of, nog belangrijker, liters water hoeft te verspillen.

Kokend water is altijd beschikbaar. Zeer nuttig gedurende de hele dag, want met een Quooker kunt u dit allemaal direct doen:

 • Snel ontbijt - Warme dranken en pap maken
 • Geweldig voor nieuwe ouders - Steriliserende flessen en het maken van formule
 • Koken - van het stropen van eieren tot het maken van pasta. Onmiddellijke soepen, noedels, couscous, rijstgerechten
 • Schoonmaken - Schaaltjes inweken en steriliseren
 • Plaatverwarming
 • Inventarisatie

Meer werkbladruimte

MINDER ROMMEL IN JE KEUKEN

Een waterkoker mag dan wel charmant zijn, maar waar zet je hem neer als je geen water kookt?

U kunt die ruimte waarschijnlijk beter gebruiken op uw werkblad of in uw keukenkastjes. Een Quooker brengt je een beetje dichter bij dat begeerde lege werkblad.

De Quooker tank is rond en extreem compact, dus je hebt genoeg ruimte over in je keukenkastje.

Beter smakend water

GEZUIVERD EN BACTERIEVRIJ

Met een Quooker in huis kunt u de hele dag door genieten van het beste en lekkerste drinkwater. Een actief koolstoffilter in het reservoir zuivert het water en laat alle onzuiverheden achter in het filter.

Alle chloor, bacteriën, pesticiden en andere vormen van vervuiling die de smaak negatief kunnen beïnvloeden, worden uit het water verwijderd. Bovendien wordt het water 'doorgekookt' omdat het in het reservoir wordt opgeslagen bij een temperatuur van 110ºC. De meeste mensen zullen het verschil meteen proeven.

Quooker Cube Upgrade

Iedereen die een Quooker heeft geïnstalleerd, die na oktober 2017 is geproduceerd, is compatibel met de CUBE. Dit betekent dat u uw huidige systeem kunt upgraden om gekoeld en sprankelend water toe te voegen.

Als u dit wilt laten installeren voor de warme zomerdagen die voor u liggen, dan kunt u nog steeds gebruik maken van dit aanbod, zelfs tijdens de lockdown, met de virtuele installatiedienst zoals hierboven beschreven. Plaats uw bestelling bij ons via de telefoon, Quooker verstuurt het systeem naar u thuis, binnen 72 uur en met gratis levering.

De evolutie van de CUBE

Quooker is al lang marktleider op het gebied van 100°C kookwaterkranen - een combinatie van gelikte functionaliteit met ontwerpen die bij elke keuken passen.

De ontwikkeling van de CUBE mag dan een natuurlijke evolutie zijn van de kookwaterkraan, maar dat is niet alles.

Het is een manier om de aankoop van flessenwater te vermijden, want gekoeld, gefilterd stilstaand of bruisend water is constant beschikbaar in uw eigen huis.

Dit bespaart u niet alleen geld, maar het vermindert ook ons plasticgebruik - een belangrijke stap voorwaarts voor het milieu.

Hoe de CUBE werkt

De CUBE is een tweede reservoir dat netjes naast de Quooker warmwatertank (of in een aangrenzende kast) zit. Het kan naast een nieuwe Quooker-kraan worden aangeschaft of als aanvulling op uw bestaande Quooker-systeem*.

Het gekoelde stilstaand of bruisend water wordt over het algemeen geserveerd bij ongeveer 5°C kouder dan de normale watertemperatuur.

Bekroond succes

De nieuwe introductie komt op de hielen van het bekroonde succes.

Vorige maand won Quooker de categorie "Best Kitchen Tap Brand" bij de Bathroom & Kitchen Update awards 2019.

De BKU awards zijn uniek gestemd door professionals uit de keukenindustrie - dus om te winnen is een enorme motie van vertrouwen van Quooker's collega's.