Grohe keukenkraan installeren

Grohe keukenkraan installeren

Er komt een renovatie aan in het centrum van uw keuken. Moet de gootsteen vervangen worden, of krijgt de Grohe keukenkraan voorrang? Bij grohe vindt u passende keukenproducten voor alle individuele behoeften en inbouwsituaties. Lees hier onze aanbevelingen: De keuzes die u ter beschikking staan en waar u op moet letten bij de installatie van uw nieuwe keukenkraan.

Tips voor een optimale installatie van een grohe keukenkraan

De keukenkraan is waarschijnlijk het meest gebruikte gereedschap in het huishouden. Daarom ligt de nadruk op een veilige installatie en optimaal bedieningscomfort. Kies uit de grohe keukenhulpen de voor u optimale configuratie. Een die uw werk in de keuken makkelijker maakt.

  • De juiste greeppositie: In overeenstemming met uw persoonlijke voorkeuren en behoeften kan de greep bij sommige grohe kranen rechts of links worden geplaatst.
  • Flexibele aansluitingen en stabiliteit: Alle grohe keukenkranen bieden een eenvoudige en veilige installatie met flexibele slangaansluitingen en een geïntegreerde stabilisatorplaat. Dat zijn verbindingen waar u op kunt vertrouwen.
  • Stabiele plaatsing: De keukenkraan op het grohe aanrecht is wiebelvrij en behoudt zijn stabiele positie voor lange tijd. Dit wordt gegarandeerd door een versteviging onder de kraanplaat.
  • Montagevrijheid: De lange, flexibele slangen van de grohe keukenkranen maken het voor u gemakkelijker om de installatieplaats te bepalen die bij uw behoeften aan de gootsteen past.

Hier is hoe je een keuken gootsteen en kraan installeert

Als de gootsteen voor een raam wordt geplaatst

In sommige keukens is de spoelbak bedoeld om direct voor een raam te plaatsen. Maar wat als u het raam wilt openen, om het schoon te maken, of voor ventilatie? Dan heb je een speciale keukenkraan nodig. Vooral als de spoelunit op een hoogte is gebouwd die voldoet aan de ergonomische behoeften, maar weinig ruimte laat tussen de spoelunit en de hoogte van de vensterbank. Veel grohe keukenkranen zijn uitstekend geschikt voor plaatsing voor een raam. In dit geval wordt de kraan eenvoudig naar beneden geklapt om het raam te openen. Het lichaam kan recht omhoog uit de verankering worden getild en aan de kant worden neergezet. Dit kan zelfs met één hand worden gedaan. De flexibele, lange aansluitslangen bieden een comfortabele bewegingsvrijheid.

Grohe minta keukenkraan installeren